Extinderea, reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Scoarța, în linie dreaptă

1173

Autoritățile locale din comuna Scoarța au reușit să deschidă șantierul din școala gimnazială a localității, asta la opt luni de la semnarea contractului cu PNDL. Mai precis, primarul comunei a obținut o finanțare de peste 700.000 de lei pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea acestei unități de învățământ, dar abia pe patru luna aceasta, firma care a câștigat realizarea investiției s-a apucat, efectiv, de treabă.

,,Ca întotdeauna pus pe fapte nu doar vorbe și promisiuni, în urma semnării contractului de proiectare și execuție în luna martie a anului curent a fost elaborat proiectul tehnic, a fost emisă autorizația de construire și azi, 04 iunie 2020, au început efectiv lucrările de ,,REABILITARE, MODERNIZARE ȘI EXTINDERE A ȘCOLII GIMNAZIALE SCOARȚA”.
Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegerea și încrederea acordată, așa cum am promis mă țin de cuvânt și nu ne vom opri aici!”, a transmis, ieri, bucuros, primarul Ion Stamatoiu. Așa cum spune primarul, Școala Generală din comuna Scoarța va fi modernizată și extinsă.
Edilul Ion Stamatoiu a reușit să obțină o finanțare prin PNDL 2, fiind ajutat și de colegii de partid de la centru pentru a obține banii necesari acestei investiții. ,,PSD care a demonstrat că indiferent de culoarea politică a sprijinit toate UAT- urile și pe această cale mulțumim atât domnului președinte Cosmin Popescu, cât și domnilor parlamentari PSD Gorj”, a menționat, la acea vreme, primarul Stamatoiu.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here