Exclusiv: Soția lui Guță rupe tăcerea, după scandalul din club

407

Daniela, soția fiului cântărețului de manele Nicolae Guță, a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Gorjeanul, după ce tânărul de 23 de ani a fost acuzat că ar fi agresat o studentă, într-un club din Petroșani. ”Nu cred nimic din ce s-a spus. Nu tot ce se spune e adevărat. Eu am vorbit cu el. O să îl susțin. El nu a fugit. Venea către Petroșani. A fost plecat la București, trebuia să ajungă la Chișinău, pentru că aveau de cântat și se întorcea pentru că a fost chemat, nu că a fugit, așa cum s-a spus. El venea către Petroșani și a traversat Gorjul. În noaptea respectivă nu am fost în club, dar nu îl văd în stare să facă așa ceva sau avansuri unei femei. În acest moment, nu putem comenta, dar cert este că este nevinovat. El este sub control judiciar și nu are voie să vorbească”, a precizat Daniela Guță.

Bărbatul de 23 de ani a fost oprit luni în trafic, de polițiștii din Bumbești-Pițic, după ce pe numele său anchetatorii din Hunedoara au emis mandat de aducere. Acesta este acuzat de fapte grave. O tânără de 19 ani le-a povestit polițiștilor că a fost agresată de Nicu, în noaptea de Înviere, într-un club din Petroșani.

Fata i-ar fi refuzat avansurile, iar atitudinea ei l-ar fi scos din minți pe bărbatul care este și el cântăreț de manele. ”Acest individ m-a pișcat de fund. M-am întors și l-am intrebat dacă el a făcut asta. În acel moment s-a întors și m-a prins de organul genital, eu m-am dat un metru mai în spate. Au sărit și el și prietenii lui, m-au tras de păr, am căzut pe jos și mi-a dat cu sticla-n cap. Eram udă de la bere și apoi au intervenit bodyguarzii. Urla , ne înjura, m-a amenințat, a zis că mă omoară”, le-a povestit tânăra anchetatorilor. După audieri, fiul lui Guță a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infractiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here