Evenimente rutiere în lanţ

428

accidentÎncercând să depăşească un autocamion, o şoferiţă din Balş, Olt, a acroşat un pieton care se deplasa pe partea stângă a carosabilului. Evenimentul a avut loc pe raza comunei Hurezani.

Georgiana D.A., de 22 ani, din localitatea Balş, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Hurezani, a depăşit un autocamion care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers şi, din neatenţie, a acroşat cu aripa stângă faţă un pieton, care se deplasa pe partea stângă a carosabilului. Constantin U., de 67 ani, din localitate, a fost rănit uşor. Tânăra şoferiţă a fost testată în vederea stabilirii alcoolemiei, dar a reieşit faptul că acesta nu consumase nimic înainte de a se urca la volan. Cercetările continuă.
Accident în lanţ
Un alt eveniment rutier a avut loc şi în Motru, din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă între autovehiculele din trafic. Astfel, Florin P., de 24 ani, din comuna Grozeşti, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în localitatea Motru, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de Aurel P., de 23 ani, din localitate. Autoturismul al doilea a fost proiectat într-un autoturism oprit regulamentar la culoarea roşie a semaforului. În urma accidentului în lanţ a rezultat rănirea uşoară a unui minor de 5 ani şi a unei tinere de 22 ani, pasagere în autoturismul condus de Aurel P. Şoferii purtau centura de siguranţă şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările vor continua pentru stabilirea, cu exactitate, a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here