#Europarlamentare: Doi generali și doi colonei UNPR, în campanie la Gorj!

839

Generalul Gabriel Oprea, președintele fondator al UNPR, este prezent din această după-amiază în Gorj, alături de candidatul partidului la europarlamentare, Anghel Iordănescu, și de un staff de campanie format din generalul Bica de la Dolj, vicepreședinte al UNPR, și din alți doi colonei, Toma și Marinescu. Liderii de la centru sunt cazați în această seară la un hotel din Târgu-Jiu și vor pleca dimineață spre Craiova, continuând astfel periplul electoral.

 

Președintele Oprea a avut o întâlnire, la ora 17.00, cu activul partidului, la Muzeul Județean Gorj, 200 de persoane participând la ședința cu liderii politici de la centru, urmată de o conferință de presă. La întâlnirea cu ziariștii, generalul Oprea a precizat că partidul este în proces de reorganizare, că în ultimele două luni a parcurs, cu echipa sa, o mare parte din țară, a traversat Ardealul, Banatul, acum este în Oltenia și urmează să ajungă și în Muntenia.

Oprea a mai menționat că procesul de reconstrucție al partidului este greu dar au apărut și rezultate, în ultimele luni peste 50.000 de persoane, în general polițiști, jandarmi, pompieri, militari alăturându-se formațiunii politice. ,,Noi vrem să ne comportăm onorabil la europarlamentare” a mai precizat președintele fondator al UNPR, menționând că a revenit în partid, cu câteva luni în urmă, la cerea membrilor, asta după ce a pus punct dosarelor politice ce i-au fost deschise, imediat după ce a demisionat din Guvernul Ponta și din funcțiile publice deținute. Oprea a subliniat că partidul merge pe mâna unor candidați valoroși la scrutinul din această lună, menționîndu-i, în acest context, pe Anghel Iordănescu și pe Ilie Năstase.

,, Filosofia noastră politică este: nu vorbim de stânga ori de dreapta, noi vorbim de România!”, a specificat gen.Oprea în conferința de presă.

UNPR speră la un procent de două cifre la alegerile europarlamentare din 26 mai, partidul fiind interesat să obțină scoruri la fel de bune și la alegerile locale din 2020.

În prezidiu, la întâlnirea cu presa, au fost prezenți și Sorin Lăcătușu, președintele UNPR Gorj, dar și Marian Rotaru, președintele UNPR Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here