Eșec! Licitație anulată pentru reabilitarea unui bloc din Rovinari

875

Autoritățile locale din Rovinari nu au reușit să găsească un constructor pentru reabilitarea unui bloc de locuințe sociale. Licitația a fost anulată, pentru că nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă.
„Au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme. Membrii comisiei de evaluare, în conformitate cu prevederile art.212, art.1, lit.a) din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice, decid anularea procedurii de atribuire întrucât nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă”, se arată pe portalul de achiziții publice.
Imobilul de pe strada Florilor va fi modernizat pe bani europeni. Blocul va fi reabilitat termic, vor fi montate geamuri termopan și centrale termice în fiecare garsonieră, iar spațiul va fi igienizat.
În prezent, clădirea P+2E este nelocuită. Imobilul are pe fiecare nivel 23 de camere. Grupurile sanitare și băile sunt comune. Blocul a fost construit în anul 1977.
Proiectul de reabilitare și dotare a blocului B2 este finanțat din fonduri europene, prin programul POR 2014-2020. Investiția depășește 3,3 milioane de lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here