Energeticienii de la Ișalnița, îndemnați la grevă câteva ore măcar în fața termocentralei!

49

,,Stimați colegi din termocentrala Ișalnita și nu numai, cred că este momentul să ne alăturăm și noi protestatarilor din bazinele miniere jilț nord și jilț sud. Numai uniți putem să ne obținem drepturile pe care le merităm.. Se pare că am fost lăsați deoparte de către președinții de sindicat care ar trebui să ne reprezinte, pentru că aceștia au grijă să-și angajeze copii, nevestele, amantele și alți apropiați în schimbul tăcerii și statului pe burtă în fața administrației. Credem că este momentul să ne rupem câteva ore din timpul liber dacă vrem cu adevărat să mai obținem câte ceva din drepturile noastre. Dacă noi cei mulți nu punem presiune pe liderii nostrii, ei o să-și respecte “contractul” pe care l-au făcut cu administrația în folosul lor și al acoliților lor. Credem că putem să induram și noi ca și colegii nostrii mineri cateva ore la poarta termocentralei când ieșim din schimbul 1,2 sau 3, sau chiar dacă venim de acasă. Dacă nu acum când au nevoie de noi să dăm energie țării, atunci când putem să ne cerem drepturile?
Haideti să dăm dovada de unitate și să le arătăm că ajunge cat am muncit pe salarii mici și sarcini mari. UNITATE!”, este unul dintre mesajele care circulă pe rețele de socializare din partea angajaților termocentralei din Craiova.

Până în prezent 700 de mineri de la carierele Jilț Nord și Jilț Sud sunt în grevă spontană, angajații CEO fiind nemulțumiți de refuzul administrației de a majora salarii anul acesta pe motivul lipsei banilor pentru creșteri salariale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here