Emil Boc: Mă bucur că PNL merge pe mâna lui Iulian Popescu

585

Candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj, Iulian Popescu, îți dorește ca județul Gorj să devină unul care inspiră, așa cum se întâmplă cu alte județe și orașe conduse de liberali.
Acesta s-a întâlnit cu Emil Boc, primarul din Cluj, cu care a avut un schimb de idei pe care le-ar putea implementa în Gorj.
„Clujul și Gorjul au multe lucruri în comun și au, mai ales, șansa de a se moderniza prin utilizarea fondurilor europene. Mă bucur că PNL merge la conducerea Consiliului Județean pe mâna tinerilor, pe mâna lui Iulian Popescu. Este omul care are expertiza profesională, vine din mediul privat și are dorința și știința de a aduce Europa acasă, aici în Gorj!
Pentru asta are nevoie de sprijinul unei echipe, de echipa PNL. De aceea cred că în 27 septembrie, Gorjul și Clujul vor avea un viitor politic comun: viitorul PNL!
Pentru asta, pentru a aduce Europa la noi acasă, susțineți Iulian Popescu pentru președinția CJ Gorj, susțineți echipa PNL ca să avem Europa la noi acasă, la Gorj și la Cluj”, a declarat Emil Boc, primarul din Cluj. Iulian Popescu și echipa PNL la Consiliul Județean Gorj se află pe locul 4 pe buletinul de vot. Programul pentru Gorj este disponibil pe www.imipasadegorj.ro.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here