Elvira Șarapatin și organizația de femei a PSD Tismana, la asistații de la căminul din Suseni

419

Complexul de Îngrijire și Asistență Dobrița a fost vizitat, joi, de femeile social-democrate de la Tismana, conduse de președinta OFSD Gorj, Elvira Șarapatin. De altfel, în fiecare an, președinta femeilor social-democrate organizează astfel de acțiuni care aduc o bucurie bătrânilor îngrijiți în centrele de asistență de pe raza comunei Runcu. Și de data aceasta, pe lângă o serie de produse aduse pentru asistați, aceștia au fost înveseliți de un taraf și de soliști de muzică populară din Tismana.

“În fiecare 8 septembrie, în Runcu, se desfășoară Festivalul Maria Apostol unde sunt depistate noi talente ale cântecului popular. Deoarece persoanele aflate în centrele de asistență din Runcu nu pot participa la acest eveniment, m-am preocupat ca și aceste persoane să se bucure de un spectacol de muzică populară gorjenească. Mă simt întotdeauna încântată să văd zâmbete pe fețele acestor persoane care astfel participă la eveniment, intrând chiar în horă alături de noi, femeile social-democrate care am demonstrat că suntem, de fiecare dată, aproape de oameni, de sufletul și de nevoile lor”, a declarat Elvira Șarapatin, președinta Organizației Județene a Femeilor PSD.
14225531_641592946007996_1025224977495470603_nȘefa organizației s-a întors, de altfel, de curând de la școala politică de vară a OFSD, unde, după întâlnirea cu președintele Dragnea și cu Viorica Dăncilă, arată o mare încredere în promovarea femeilor pe listele pentru alegerile parlamentare, la nivel național și județean. Elvira Șarapatin și-a depus intenția de candidatură la parlamentare din județul Gorj, vizând un loc eligibil.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. O gargara inghitita cu de-a sila de cei prezenti. Taraf de muzica populara suna ceva de domeniul trecutului.Omul de rand este prostit cu astfel de actiuni de toata jena, cu cantece populare si alte minuni de acest fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here