Elvir Koljic, în echipa etapei

918

Atacantul bosniac al Universităţii Craiova, Elvir Koljic (25 de ani) a prins ,,Echipa etapei”, în viziunea LPF. Vârful doljenilor a marcat al doilea gol consecutiv de la reluarea sezonului şi a contribuit la succesul obţinut de Ştiinţa, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu (2-0).
,,Puternicul vârf bosniac a marcat din nou şi a deschis drumul oltenilor spre o victorie foarte importantă pentru moralul echipei. A fost al 21-lea gol în 36 de jocuri”, a notat lpf.ro. A fost singurul ,,leu” din cel mai bun 11 alcătuit de Liga Profesionistă de Fotbal, într-o formaţie dominată de FC Botoşani, care dă şi antrenorul rundei.
PORTAR: Roland Niczuly (Sepsi OSK / 24 de ani)
FUNDAŞI: Ondrej Baco (Gaz Metan / 24 de ani), Răzvan Patriche (Academica / 34 de ani), Cornel Dinu (Chindia / 31 de ani)
MIJLOCAŞI: Hamidou Keyta (FC Botoşani / 25 de ani), Tomas Diaz (Chindia / 23 de ani), Alexandru Albu (UTA Arad / 27 de ani), Florin Tănase (FCSB / 25 de ani)
ATACANŢI: Dennis Man (FCSB / 22 de ani), Marko Dugandzic (FC Botoşani / 26 de ani), Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 25 de ani)
ANTRENORUL ETAPEI: Marius Croitoru (FC Botoşani / 39 de ani)
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here