Elevii și profesorii, invitați să sărbătorească Ziua Internațională a Educației pentru Mediu printr-un EcoTraining

1343

Elevii și profesorii preocupați de problemele de mediu, care și-ar dori ca în școlile din România să existe cel puțin un curs de educație ecologică, sunt invitați să sărbătorească Ziua Internațională a Educației pentru Mediu, pe 26 ianuarie, printr-un EcoTraining online și interactiv.

Evenimentul este organizat de Asociația Act for Tomorrow și Consiliul Național al Elevilor, iar cei interesați se pot înscrie până pe 25 ianuarie.
,,Înscrierea la eveniment se face individual pentru elevi și colectiv pentru cadrele didactice care doresc să își înscrie clasele la sesiune. Pentru participare este necesară completarea acestui formular https://forms.gle/tGXXfdGjcMhJhPPS8, până luni 25 ianuarie, ora 17.00. Vor exista două sesiuni de training, în prima parte a zilei și în a doua parte, pentru a da șansa tuturor doritorilor să participe. Ne dăm întâlnire pe Zoom, de la ora 11.00 la 12.00, sau de la ora 17.00 la 18.00, iar fiecare participant înscris va primi linkul de conectare pe e-mail”, au anunțat organizatorii.
R.L

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here