Elevii din Brătuia și Văcarea au primit cadouri consistente de la primarul de Dănești!

745

Pachete extrem de bogate au fost pregătite în aceste zile de salariații Primăriei Dănești pentru a fi împărțite elevilor, cazurilor sociale, persoanelor cu handicap, salariaților instituției, fotbaliștilor și colaboratorilor UAT-ului.
Primarul Emilian Rusu a împărțit deja, ieri, la școlile din Văcarea și Brătuia primele cadouri și urmează ca, joi, plasele să fie distribuite și elevilor de la Școala Gimnazială nr.1 Barza.
,,Oferirea cadourilor pentru copii, în preajma sărbătorilor de iarnă, a devenit o adevărată tradiţie la Dănești, fiind păstrată de 16 ani consecutiv. Din acest motiv, miercuri, am poposit la primele două unități de învățământ din comună, adică la Școala Primară Brătuia și la Școala Primară Văcarea, urmând ca joi, și copiii de la Școala Gimnazială Barza să primească cadourile de Crăciun, pregătite cu dragă inima!’’, a declarat primarul de Dănești, Emilian Rusu.
Săptămâna aceasta, pachetele care conțin produse de 100 de lei vor ajunge la toți beneficiarii, mai susține edilul local.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here