Elena Mosor îşi doreşte încă un mandat de primar

330

IMG_0183Elena Mosor conduce destinele comunei Alimpeşti încă din 1990 şi o face bine, după cum susţin cetăţenii acestei localităţi. Bineînţeles că va candida şi la alegerile de anul viitor, deoarece, după cum afirmă primăriţa, e bine ca omul să iasă la pensie de acolo de unde a lucrat.

Despre o nouă candidatură pentru fotoliul de primar al comunei Alimpeşti, Elena Mosor ne-a mărturisit: „dacă mă mai vrea poporul voi continua activitatea ca primar. Bineînţeles că voi mai candida, pentru că fiecare om e bine să iasă la pensie de acolo de unde a lucrat”. Să conduci o localitate timp de peste 20 de ani consecutiv nu poate fi uşor, pentru că trebuie să faci de aşa natură încât să nu dezamăgeşti localnicii şi ai atât de multe realizări încât aceştia să-şi acorde din nou voturile de încredere. Totuşi, atunci când îţi place ceea ce faci, nimic nu mai contează, la fel cum este şi în cazul Elenei Mosor, care nu este preocupată decât de îndeplinirea obiectivelor sale ca primar.

Biserica din Alimpeşti, aproape gata

IMG_0206La această oră, unul dintre cele mai importante proiecte ale primăriţei Elena Mosor îl constituie finalizarea, la timp, a lucrărilor la noua biserică din localitate. „Suntem la jumătate cu pictura la biserica cea nouă. Este foarte important să o terminăm la timp, deoarece în cea veche oamenilor le este frică să mai intre, atât de degradată este. Încă se mai fac slujbe acolo, dar nu mai prea merg oamenii pentru că le e frică să nu se prăbuşească”, povesteşte Elena Mosor, edilul comunei Alimpeşti. Lucrările la acest nou lăcaş de cult au început în anul 2002. În acest an, de Vinerea Mare, autorităţile locale vor să sfinţească biserica. În curtea bisericii din Alimpeşti s-a construit şi o capelă, aceasta fiind deja finalizată; capela prevede şi un spaţiu pentru persoanele care participă la priveghi, dotat cu tot ce trebuie. De asemenea, tot în curtea bisericii se realizează şi o construcţie destinată pomenilor şi altor mese bisericeşti. Aşadar, în doar câteva luni de zile, aşteptarea cetăţenilor din Alimpeşti va lua sfârşit şi vor avea şi ei o biserică nouă şi frumoasă, unde vor putea asista la slujbele religioase, desfăşurate în condiţii optime.

Proiecte diverse pentru Alimpeşti

Ocupând de atâţia ani funcţia de primar al comunei Alimpeşti, Elena Mosor cunoaşte foarte bine problemele, dar şi necesităţile localităţii. În acest sens, la acest moment, la Alimpeşti sunt în derulare mai multe proiecte, pe diverse domenii. „Centrul de informare turistică este în execuţie; la fel şi Baza Sportivă, care se realizează pe Ordonanţa 7. Avem, de asemenea, în derulare şi un proiect de reabilitare drumuri. Zilele următoare vom susţine proiectul de canalizare şi extindere canalizare şi reabilitare reţea apă”, precizează Elena Mosor, primar al comunei Alimpeşti. Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele actuale ale primăriţei din Alimpeşti. Pentru fiecare în parte este nevoie de multă muncă, de efort, de drumuri nenumărate la Bucureşti, de nopţi nedormite. Cât priveşte ajutorul venit din partea parlamentarilor de pe Colegiul electoral 2, în care este inclus şi Alimpeştiul, aceştia au sprijinit proiectele autorităţilor locale atunci când li s-a cerut implicarea. „De câte ori am apelat la ei m-au ajutat cu ce au putut”, confirmă Elena Mosor. Astfel, deşi are o relaţie bună cu senatorul Toni Greblă şi cu deputatul Mugurel Surupăceanu, eforturile cele mai mari pentru realizarea proiectelor i-au revenit tot primăriţei. Tocmai de aceea, obişnuită cu toate plusurile şi minusurile funcţiei de primar, Elena Mosor îşi doreşte să conducă în continuare destinele comuneni Alimpeşti.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here