Educatoarea Şerban, închisoare cu suspendare pentru delapidarea asociaţiei de proprietari

159

Decizie finală a magistraţilor într-un dosar de delapidare în care calitatea de inculpată o are o tânără care este şi educatoare la o grădiniţă din municipiu.

Mirela Maria Şerban a fost judecată începând cu vara anului trecut la diferite instanţe, începând cu Judecătoria Târgu-Jiu şi terminând acum la Curtea de Apel Craiova, fiind acuzată că în perioada anterioară, când era administrator la Asociaţia numărul 2 ANL Târgu-Jiu, din zona Debarcader, ar fi luat din banii locatarilor aproape 16.000 de lei, pe care i-a folosit în interes personal.
Primul verdict în acest dosar a fost dat de Judecătoria Târgu-Jiu la sfârşitul anului trecut, acum sentinţa respectivă fiind menţinută de către Curtea de Apel Craiova. Femeia este condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru o perioadă de 3 ani termen de încercare, timp în care nu are voie să recidiveze. Ea îşi riscă şi locul de muncă de la grădiniţă cu această sentinţă şi, în plus, trebuie să returneze asociaţiei de proprietari banii delapidaţi. Ea mai are de achitat şi 1000 de lei drept cheltuieli judiciare.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here