Edilitara Public anunță că a luat măsuri cu salariații Sectorului Parcuri care nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu

1129

Un cetățean din municipiul Târgu-Jiu a filmat, la finalul lunii noiembrie, o scenă pe Insulița din municipiu. Mai exact, acesta a surprins ,,la lucru” doi angajați ai Edilitara Public-Sectorul Parcuri, care se făceau că strâng frunzele căzute pe caldarâm. Mai exact, unul le sufla, iar altul pe arunca în Jiu. ,,Am filmat azi, 16 noiembrie 2018, în parcul de pe Insulița din Târgu-Jiu o scenă în care doi angajați ai Primăriei Târgu-Jiu, după ce plimbă prin tot parcul niște frunze căzute din copaci le aruncă în râul Jiu! Alo, unde este protecția mediului ???!”, și-a însoțit cetățeanul filmarea respectivă.
Autoritățile municipale nu au avut, mult timp după ce filmarea a devenit virală pe internet, nicio reacție publică legat de productivitatea muncii celor doi angajați. Asta până când cetățeanul nu s-a adresat, personal, la Edilitara Public. Abia în februarie, reclamantul a fost anunțat că frunzele respective ar fi putut ajunge în Jiu pentru că în procedura respectivă se folosește o turbosuflantă. ,,Totodată, li s-a atras atenția salariaților să nu se mai întâmple astfel de incidente”, se arată în adresa Edilitara Public SA, trimisă pe 18 februarie 2019 acelui cetățean. Pe data de 28 februarie, Edilitara Public revine cu o adresă prin care informează cetățeanul că vinovații din acel eveniment au fost identificați de către șeful Administrației Parcuri, care a întocmit un referat în care consemnează și faptele respective. Conducerea Edilitara a analizat faptele și le-a dat celor doi un avertisment.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Garda de Mediu este in aceeasi cladire cu APM Gorj, pe strada Unirii. Trebuia doar sa depui o sesizare la ei la sediu. 20-30 de minute de mers pe jos. O cautare pe google a numarului de telefon te scutea de efortul de a merge pe jos pana la ei la sediu. E greu mersul pe jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here