Edi Iordănescu vrea continuitate și rezultate în Europa

332

Remiza din Capitală permite Pandurilor să lupte cu șanse importante pentru un loc pe podium. Din păcate, nu mai poate fi decât locul 3, însă obținerea acestuia ar însemna destul de mult atât pentru Pandurii, cât și pentru Edi Iordănescu, aflat la primul sezon complet ca antrenor al unei echipe de Liga 1.
Tânărul tehnician al Pandurilor spune că ceea ce se vorbește despre interesul celor de la CSU Craiova sau al altor echipe în ceea ce-l privește rămâne un simplu zvon sau speculație atâta vreme cât el nu a discutat încă situația cu actuala sa echipă, gorjenii având întâietate în negocieri în fața oricărei alte echipe: „Sunt speculaţii multe. Eu nu am discutat cu nimeni în mod concret. Cu nimeni. Nu ar fi moral şi normal, îmi respect extrem de tare clubul, suporterii, jucătorii, am o promisiune făcută către conducători că prima discuţie va fi cu Pandurii. Iar dacă se va reuşi o stabilitate, redresare financiară atunci luăm în calcul orice. Îmi doresc să continuăm, să facem o figură frumoasă în Europa şi un sezon bun în competiţiile interne”, a declarat Edi Iordănescu.
Pandurii va încheia actuala stagiune cu un meci pe teren propriu, contra celor de la Astra Giurgiu, noua campioană a României, partida fiind programată a se juca sâmbătă seara, cu începere de la ora 20.30.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here