Edi Iordănescu: “Nu vom pune presiune pe Eric!”

216

Proaspăt revenit la echipa alături de care a cunoscut cele mai mari performanţe, Eric de Oliveira va fi supus mai multor teste de către staff-ul lui Edi Iordănescu.
Antrenorul Pandurilor vrea să vadă, înainte de a-l introduce pe Eric în programul normal al echipei, care este nivelul jucătorului după circa nouă luni de inactivitate: ”Eric a ajuns marți dimineață în cantonamentul echipei. Înainte însă, de a intra în programul normal, el va fi supus unor teste la fel cum au fost supuși și restul jucătorilor din lot, ca să putem vedea exact unde este la nivel fizic în acest moment. După aceea voi avea nevoie de niște informații foarte concrete și de la staff-ul medical, iar în cazul în care va fi bine din punct de vedere medical, vom încerca să-l punem cât mai repede pe picioare”, a declarat Edi Iordănescu.
Acesta a menţionat că nu va încerca să-i ceară jucătorului prea multe de la început dacă el nu este pregătit, forţarea putând conduce la rezultate pe care nimeni nu le doreşte: “Dacă răspunsul testelor nu va fi foarte bun și vom constata că va trebui să luăm totul foarte de jos, atunci vom calcula foarte exact etapele. Nu vom câștiga nimic dacă punem presiune pe el și încercăm să-l aducem mai devreme la nivel cu restul grupului. Oricum, el este un jucător de care nu mai trebuie să mai zic nimic referitor la valoarea lui, însă ca să fie util echipei, trebuie să fie la capacitate maximă”, a explicat antrenorul Pandurilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here