Edi Iordănescu, mulțumit de implicarea jucătorilor

261

Pandurii a pierdut ambele partide disputate până acum în Spania, dar acest lucru nu-l supără foarte mult considerând că gradul de oboseală diferit față de echipele cu care gorjenii au jucat a fost decisiv de fiecare dată.
Edi Iordănescu spune că nivelul partidelor a fost unul ridicat și că jocurile puternice pe care Pandurii le dispută în acest stagiu vor ajuta foarte mult echipa în partea a doua a campionatului, când echipa gorjeană va întâlni doar echipe de calibru din fotbalul românesc: “Mă declar mulţumit de nivelul adversarilor şi de prestaţia echipei noastre. Astfel de jocuri tari nu ne pot face decât bine. Alt factor care a influenţat jocurile este gradul de oboseală pentru că noi avem anumite etape de parcurs şi nu putem să ne creionăm pregătirea în funcţie de amicale. Contează rezultatele, pun preţ pe amicale pentru că vreau să construiesc o mentalitate solidă, însă suntem conştienţi că gradul de oboseală îşi pune amprenta pe aceste jocuri. Vorbim de echipe care se află în perioade diferite, nemţii sunt mai aproape de startul competiţiei, noi suntem abia în prima parte de acumulări şi s-a văzut că au un ritm superior şi sunt mai aproape de forma sportivă care se recomandă”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta a fost mulțumit în special de modul în care jucătorii săi s-au implicat în cele două partide: “Toţi cei care au intrat au fost preocupaţi să ofere un grad ridicat de implicare, concentrare, determinare. Au încercat să respecte sarcinile şi asta m-a mulţumit. Ne-am creat ocazii. Mă bucură atitudinea şi implicarea”, a mai spus Edi Iordănescu.
Nu suntem la capacitate maximă, încet-încet ne vom apropia de forma sportivă de competiţie. Vom mai avea antrenamente solicitante şi sunt sigur că băieţii se vor implica.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here