După şase ani – Prima Delegaţie Permanentă a PNL Gorj fără Morega

266

morega si navleaDupă aproape şase ani în care PNL Gorj a fost condus de Dan Ilie Morega, duminică se va organiza prima întrunire a Delegaţiei Permanente Judeţene a organizaţiei, fără fostul preşedinte. Aproximativ 150 de liberali sunt aşteptaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu pentru a discuta despre organizarea alegerilor interne din septembrie.

Preşedintele interimar al PNL Gorj, Ionuţ Stroe, va participa duminică la şedinţa Delegaţiei Permanente a filialei alături de membrii acestui organism, 127 la număr şi de membrii Biroului Interimar al organizaţiei. Şedinţa va începe duminică la ora 10.00 ea urmând să fie găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Este prima de acest fel fără Dan Ilie Morega, liderul care a demisionat în urmă cu peste o lună din PNL Gorj. Subiectul principal de discuţie al şedinţei îl reprezintă chiar alegerile interne din septembrie.

Momentan, în cursa pentru şefia PNL Gorj sunt, oficial, doar doi candidaţi: Ion Navlea şi Dian Popescu. Primul este de câteva luni în campanie electorală şi susţine că se bucură de susţinere al nivel judeţean, de la primari, consilieri locali şi simpli membrii. ,,Eu câştig, nu mă laud”, a declarat Ion Navlea, cel de-al doilea liberal care şi-a depus candidatura oficial la şefia PNL Gorj. Acesta susţine că se bucură şi de sprijinul lui Dan Ilie Morega, chiar dacă acesta nu mai face parte din filială. “Morega, în sufletul dânsului, mă sprijină. (..)Sunt convins că mă susţine mai ales pentru că am colaborat foarte bine pe când dânsul era preşedintele organizaţiei”, a declarat, simplu, Ion Navlea. Şi Dian Popescu susţine că va câştiga, şi el anunţând că are alături o parte dintre colegii de partid. Se aşteaptă însă ultimele candidaturi, pentru ca tabloul alegerilor interne din PNL Gorj să fie, în cele din urmă, întreg.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here