După Pandurii – Pustai și Pîrvulescu, din nou împreună. Fac echipă la Călărași!

939

Cristian Pustai și Eugen Pîrvulescu lucrează din nou împreună, după ce, în 2013, în aceeași formulă, au reușit să ducă Pandurii Târgu-Jiu în grupele Europa League.

Cristian Pustai (53 ani) a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Dunărea Călăraşi, a anunţat formaţia retrogradată în Liga a II-a. El a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga I. Dunărea Călăraşi s-a întărit şi la nivelul staff-ului executiv odată cu cooptarea lui Eugen Pîrvulescu (55 ani) care va ocupa funcţia de preşedinte executiv.
„Mă bucur că domnul Cristi Pustai a ales să devină antrenorul echipei Dunărea. Experienţa şi profesionalismul de care a dat dovadă la toate echipele pe care le-a pregătit sunt sigur că vor fi de bun augur pentru noi. Obiectivul este promovarea şi, deşi se anunţă o competiţie extrem de dură, în noul sezon al ligii a II-a, consider că acest deziderat va prinde contur. De asemenea, Dunărea va miza şi pe expertiza domnului Eugen Pîrvulescu, care va ocupa funcţia de preşedinte executiv, urmând a colabora cu domnul Florin Brişan, care rămâne în continuare preşedintele Dunării. Domnul Pîrvulescu se va ocupa în paralel şi cu dezvoltarea proiectului Academia de Fotbal Dunărea, pe care l-am demarat încă din primăvara acestui an. Le urez bun venit la Călăraşi şi mult succes în continuare’”, a declarat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, principalul finanţator al clubului Dunărea, pentru site-ul oficial al grupării din Călărași.Pustai le-a antrenat în cariera sa pe Gaz Metan Mediaş (2007-2013), Pandurii Tg. Jiu (2013-2014), ASA Tg. Mureş (2014), Rapid (2015), FC Botoşani (2015-2016), Gaz Metan Mediaş (2016-2018). Eugen Pîrvulescu a condus clubul Pandurii Târgu-Jiu în cea mai bună perioadă a sa, când a evoluat în grupele Europa League.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here