Drumarii au acționat la Rânca și pe Defileul Jiului

530

De duminică după-amiaza, până luni dimineața, drumarii au acționat pe DN 67 C Novaci – Rânca și în Defileul Jiului, pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil. S-a intervenit cu trei utilaje și s-au răspândit nouă tone de material antiderapant.

Reprezentanții Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu au acționat pe două artere rutiere importante din județul nostru, pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.
deszapezireChiar dacă suntem abia la mijlocul lunii noiembrie, iarna s-a instalat pe Defileul Jiului, dar și pe DN 67 C Novaci și Rânca. Drumarii au intervenit, în intervalul orar 17.00/13.11.2016 – 05.00/14.11.2016, cu trei utilaje și au răspândit nouă tone de material antiderapant atât pe DN 67C, cât și DN 66 în Defileul Jiului. Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, susține că acțiunea de deszăpezire a fost îngreunată din cauza vântului puternic, numărul utilajelor care au acționat pe cele două sectoare de drum fiind suplimentate din această cauză.
Potrivit aceleiași surse, turiștii care vor să urce în aceste zile la Rânca trebuie să aibă autoturismele dotate, pe lângă anvelopele de iarnă și cu lanțuri antiderapante, altfel nu le este permis accesul în zonă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here