Drum județean închis din cauza unei avarii

1210

Compania de Apă Oltenia a solicitat închiderea drumului județean 674C, tronsonul cuprins între DN 66 (Vârţ) şi DN 67 (Câlnic), pentru vineri, 29 mai, în vederea remedierii unei avarii.

„Măsura a fost luată în vederea efectuării unei lucrări de remediere a avariei la conducta de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, Dn 1000 mm, situată pe drumul județean 674C, în comuna Teleşti, sat Şomăneşti, la cca 850m de la intersecţia cu DN 66 din localitatea Vârţ”, anunță compania.

Pe durata execuţiei lucrărilor, circulaţia rutieră se va desfășura pe rutele ocolitoare, stabilite de către Consiliul Județean Gorj, astfel:

  • Câlnic – Teleşti – Tg Jiu (DN 67);
  • Tg Jiu – Drăguţeşti – Vârţ (DN 66),
  • Vârţ – Drăguţeşti – Tg Jiu (DN 66);
  • Tg Jiu – Teleşti – Câlnic (DN 67).

„Durata efectivă de remediere a avariei va fi de maximum 24 ore, iar la finalizarea lucrărilor de reparații a conductei de apă, refacerea carosabilului se va realiza cu o firmă de specialitate. Compania de Apă Oltenia, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție”, mai precizează Compania de Apă Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here