Dresurile colorate, must-have în acest sezon

700

Ești pregătită pentru cel mai colorat sezon rece de până acum? Dacă stiliștii au stabilit care este culoarea care n-ar trebui să lipsească din garderobă în această toamnă, a venit momentul să vorbim și despre dresuri! Mai exact, despre dresurile colorate, un adevărat must-have în acest anotimp.

Dresurile sunt piese foarte importante în sezonul rece, iar dacă vrei să arăți bine când le porți, trebuie să ții cont de câteva reguli. Oricât de mult ți-ar plăcea o pereche de ciorapi, nu cumpăra un număr prea mare sau prea mic. Chiar dacă ai impresia că îți vin, când îi vei purta cu fustă, vor arăta ciudat. În plus, te vei simți incomod! O mărime greșită a ciorapilor poate distruge o ținută reușită, așa că mare grijă! Ciorapii negri nu seamănă deloc cu pantalonii mulați, așa că nu îi purta doar cu pulovere sau cu cămăși mai lungi. Chiar dacă corpul tău este perfect tonifiat, vei arăta vulgar dacă îi vei purta așa! Dresurile colorate ne vor înveseli în această toamnă și, de ce nu, poate chiar și iarna care urmează! Ceea ce e cu totul neașteptat este că designerii au optat pentru culori intense, electrice, culori pe care nu le regăseam până acum în colecțiile de toamnă/iarnă.

Galbenul, culoarea care n-ar trebui să-ți lipsească din garderobă
Dacă în trecut eram obișnuiți cu tonurile de maro, gri și, în cel mai bun caz, cu niște detalii cărămizii, pentru începutul sezonului rece, iată că toamna 2018 iese din tipare! Culoarea pe care toată lumea ar trebui să o aibă în garderobă în acest anotimp este… galbenul. Sigur că și până acum am mai văzut în colecțiile de toamnă/iarnă ale designerilor piese, detalii sau accesorii galben-muștar, însă în 2018 este pentru prima oară când întreg spectrul de nuanțe de galben este folosit în colecțiile sezonului rece – de la galbenul-pai, cu care eram obișnuiți mai degrabă primăvara, până la galbenul-electric, specific verii, și până la clasicul galben-muștar, toamna aceasta ai libertate de exprimare maximă, din punct de vedere cromatic.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here