Dream Team şi ACS Victoria merg ,,cap la cap”

998

Surpriză la final de tur în Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita. Campioana și liderul la zi, Dream Team, a pierdut meciul cu Primăria Țicleni și încheie turul la egalitate de puncte cu rivala ACS Victoria Târgu-Jiu. Formaţia din Țicleni a reușit surpriza ultimei etape din acest an şi, după un meci spectaculos, a întors rezultatul de la pauză şi a trecut de campioana ultimelor ediţii.

Dream Team Tg-Jiu – Primăria Țicleni 5-6 (pauză 4-2)
Goluri: Cristian Barbu (min. 4 și 19), autogol (min. 14), Cristian Negrea (min. 18) și Ion Cănăvoiu (min. 32) / Darius Bordea (min. 11), Dragoș Stănescu (min. 11), Cătălin Crîngașu (min. 29), Mihnea Calotă (min. 30) și Alexandru Marin (min. 35 și 39)
Dream: Dorin Hîrsu și Dragoș Nicolae (portari) – Cristian Barbu, Ștefan Doldur, Ion Cănăvoiu, Ionuț Tătaru, Bogdan Chiriac, Cristian Negrea și Mario Găman
Staff: Ștefan Doldur și Bogdan Chiriac
Țicleni: Andrei Velișcoiu (portar) – Mihnea Calotă, Alexandru Marin, Victor Dinică, Sorin Răduțoiu, Darius Bordea, Dragoș Stănescu, Elvis Samoilă, Cătălin Crîngașu și Mădălin Filipescu
Staff: Victor Dinică și Cătălin Crîngașu
De eșecul celor de la Dream Team au profitat rivalii de la ACS Victoria Tg-Jiu, care s-au impus în meciul dificil cu Wektra Team și au egalat la puncte campioana la finalul turului.

Rezultate, Etapa 7, Liga 1 Dolce Vita
Primăria Bîlteni – Primăria Turburea 5-0
Peppy Dolce Vita – Primăria Rovinari 5-4
Dream Team – Primăria Țicleni 5-6
Wektra Team – ACS Victoria Tg-Jiu 3-5
În Liga 2, Seria 1, s-a produs o schimbare de lider după eșecul celor de la Pro Team și victoria campioanei IPJ Gorj. În Seria 2, Green Team a bifat a cincea victorie consecutivă în meciul cu Răzvy Team.

Rezultate, Etapa 5, Liga 2
Seria 1
Primăria Drăguțești – Star Team 0-21
Primăria Motru – Penitenciarul Tg-Jiu 4-0
Pro Team – Digi Team 3-5
Succes Team – IPJ Gorj 1-6
Seria 2
Primăria Bălești – Primăria Albeni 3-1
Green Team – Răzvy Team 6-2
Primăria Runcu – SEBN Tg-Jiu 2-1
Amânat: CSV Dragon – ACS Victoria 2 Tg-Jiu
În Complexul Dolce Vita urmează, timp de trei weekend-uri, jocurile din Cupa Porcului și Cupa Porcului a Amatorilor. Liga 1 Dolce Vita și Liga 2 Amatori se vor relua în data de 11 ianuarie 2020.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here