Dream Team porneşte play-off-ul de pe locul 1

796

Dream Team este lider în Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita la finele sezonului regular. Lupta pentru titlu în faza de play-off se anunță una foarte interesantă, patru echipe fiind despărțite de un singur punct. Campioana en-titre a încheiat prima parte a campionatului pe primul loc, în ciuda eșecului din etapa 18 cu Farmacia Victoria.
Farmacia Victoria – Dream Team 2-1
Goluri: Marian Jianu (min. 1) și Cristian Stegaru (min. 4) / Cristian Barbu (min. 40)
Farmacia: Remus Lilea (portar) – Marian Jianu, Lucian Marina, Mircea Miroiu, Cătălin Șomănescu, Cosmin Șoșoi, Horia Șitoianu, Alexandru Bocșeru, Cristian Stegaru și Daniel Sorea.
Staff: Claudiu Jianu
Dream: Adrian Preoteasa și Dragoș Nicolae (portari) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Mihai Șchiopu, Ion Al-Ioani, Ștefan Doldur și Mario Găman.
Staff: Ștefan Doldur
Marigab Turceni s-a calificat în Play-off în dauna celor de la Primăria Bîlteni. În etapa 18, Marigab a trecut de Peppy Dolce Vita, în timp ce Bîlteni a pierdut meciul cu Minprest Rovinari. Lupta la titlu va fi aprigă. Punctele din sezonul regular se înjumătățesc, așa că Dream Team și Real Târgu Jiu, învingătoare sâmbătă cu Primăria Rovinari, pornesc cu 19 puncte, în timp ce Minprest Rovinari și Farmacia Victoria cu 18 puncte. Marigab Turceni și Peppy Dolce Vita pleacă în Play-off cu 13 puncte.

Rezultate, Etapa 18, Liga 1 Dolce Vita:

Minprest Rovinari – Primăria Bîlteni 8-5
Marigab Turceni – Peppy Dolce Vita 4-1
Primăria Rovinari – Real Târgu Jiu 2-4
Farmacia Victoria – Dream Team 2-1
Provincialii – ISU Gorj 5-0
În Liga 2 a avut loc a doua rundă din faza de Play-off. Inspectoratul de Poliție Gorj a trecut pe primul loc, grație golaverajului, după victoria clară cu Penitenciarul Târgu Jiu. FC Primăria Albeni este la egalitate de puncte cu IPJ Gorj, în urma remizei cu Star Team. Albeni a condus cu 3-0, dar cei de la Star au revenit în ultimele 10 minute. Inspectoratul Școlar Gorj s-a revanșat pentru eșecul cu Lido Team din ultima etapă a sezonului regular și s-a impus acum la o diferență confortabilă. Răzvy Team este și ea în urcare în clasament, după cea de-a doua victorie consecutivă în Play-off, cu FC Anna.
Penitenciarul Târgu Jiu – Inspectoratul de Poliție Gorj 1-6
Goluri: Adrian Semen (min. 17) / Nicolae Băloi (min. 5), Cătălin Șomănescu (min. 15 și 35), Narcis Cocheci (min. 23, 31 și 39)
Penitenciarul: Alexandru Nistor și Cristian Zeveleanu (portari) – Ion Oțet, Ionuț Câmpeanu, Iulian Oprița, Dorinel Boban, Răzvan Diaconu, Marius Șomănescu, Grigore Logăscu și Adrian Semen
Staff: Matei Rădoi
IPJ: Marius Dobre (portar) – Bogdan Segîrceanu, Sorin Vâlceanu, Daniel Doroghițoiu, Constantin Răuț, Cătălin Șomănescu, Nicolae Băloi, Daniel Toropu și Narcis Cocheci
Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru

Rezultate, Etapa 2, Play-off, Liga 2:

FC Primăria Albeni – Star Team 3-3
ISJ Gorj – Lido Team 8-3
Răzvy Team – FC Anna 5-0
Penitenciarul Târgu Jiu – IPJ Gorj 1-6
Etapa 1, Play-out: Succes Team – Carrefour Târgu Jiu 1-3
În Liga Primăriilor din Gorj, au avut loc jocurile etapei a 12-a. Liderul Primăria Motru a avut un meci foarte dificil cu Primăria Bălești. Cele două echipe s-au schimbat la conducere pe tabelă, Motru având nervii mai tari pe final, atunci când două goluri ale lui Claudiu Sucilă au închis tabela la 4-3.
Motru s-a distanțat la 4 puncte la vârf, grație remizei dintre Primăria Telești și Primăria Turburea. Turburea a condus cu 2-0, iar campioana din 2017 a revenit în joc și a obținut un punct.

Rezultate, Etapa 12, Liga Primăriilor:

Primăria Țicleni – Primăria Roșia de Amaradia 5-0
Primăria Telești – Primăria Turburea 2-2
Primăria Negomir – Primăria Stănești 5-0
Primăria Motru – Primăria Bălești 4-3
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here