Două victorii şi un eşec pentru handbaliştii gorjeni

383

Echipa de handbal CSU ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu a susţinut primele partide de verificare în vederea pregătirii pentru noul sezon competiţional. După cantonamentul de la Rânca, formaţia lui Adrian Gorun a jucat în trei partide tari, toate în deplasare. Meciurile au avut loc în perioada 25-28 august. Gorjenii au fost învinşi de CSM Făgăraș (34-28), dar s-au impus în ambele meciuri cu Atletico Alexandria (32-30 şi 37-34). Adrian Gorun a declarat că jocurile au fost de bun augur, iar antrenorul şi-a stabilit nucleul de bază pentru următorul campionat. “Sunt foarte mulţumit de cum a evoluat echipa în primele jocuri de pregătire. Am creionat un prim 7, care va rămâne probabil bătut în cuie, cu care am jucat în prima repriză a meciului de la Făgăraş. S-a văzut, pentru că la pauză conduceam o echipă de ligă naţională, cu 16-15. În a doua parte am făcut schimbări, nu am ambiţii neapărat pe scor, dacă se poate să câştigăm astfel de meciuri e ok, dar trebuie să joace toată lumea, ca să fim pregătiţi. Se mai întâmplă accidentări, şi dacă nu joacă în meciurile de pregătire este puţin probabil să ne putem folosi de ei. De asemenea, Alexandria are o echipă foarte bună. Cred că la noi în serie ar fi una dintre echipele fruntaşe. Anul trecut am mai jucat cu ei, şi nu ne-au dat nicio şansă, dar acum i-am dominat cap-coadă, în ambele jocuri. Şi aici am rulat tot lotul”, a afirmat Gorun. Pentru UCB, la care ar mai putea sosi un portar, urmează alte două amicale la sfârşitul săptămânii, dar la Târgu Jiu. “Pe 1 şi pe 2 septembrie vom evolua împotriva Craiovei la Târgu Jiu, în doua partide de verificare. Primul joc va avea loc la ora 17.00, iar al doilea la ora 11.00. Mai aşteptăm un portar, deocamdată am doar doi”, a mai spus Gorun. CSU ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu vizează promovarea în Liga Naţională la finele acestui sezon, iar lotul pe care îl are o îndreptăţeşte pe formaţia gorjeană să acceadă în primul eşalon.

Lotul echipei CSU ”Constantin Brâncuşi”: Bogdan Motoi, Luca Anghel, Dorin Dragnea, Ioan Stan, Elvis Acsinia, Claudiu Subțirică, Sabin Costantina, Cătălin Ion, Vlad Mladin, Alexandru Lăcătușu, Mihai Dumitrescu, Ovidiu Ianăși, Eric Bărbuș, Bogdan Ivășchescu, Cătălin Popescu, Alberto Șerban, Răzvan Mledenciu, Sergiu Olaru, Bogdan Cîrchea.
Staff: Adrian Gorun -antrenor principal, Bogdan Chepea -antrenor secund, Robert Sakizlian –delegat, Paul Ungureanu –maseur, Iulia Sakizlian –kinetoterapeut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here