Două spitale din Gorj caută manageri. Concurs!

2592

Se caută șefi de spitale la Bumbești-Jiu și Târgu-Jiu. Până la finele lunii ianuarie, Spitalul Orășenesc „dr. Gheorghe Constantinescu” va definitiva concursul pentru postul de manager, în vreme ce la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, procesul va dura până spre sfârșitul lunii februarie.

Consiliile de administrație ale celor două spitale au scos la concurs funcțiile de manager – persoană fizică. Examenul se va desfășura în două etape. Prima este de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite prin anunțul de concurs, aceasta fiind o etapă eliminatorie. Urmează etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management.

Condiții
Cei care vor să îşi depună dosarele trebuie să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior, fie din domeniul medical, fie economic-financiar sau juridic, să fi absolvit cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, să aibă cel puţin 2 ani de zile vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, să nu fi fost condamnate pentru săvârșirea unei infracțiuni comise cu intenție, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, să fie apte din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic) şi să nu aibă vârsta de pensionare.
La spitalul din Sadu, termenul-limită pentru depunerea dosarelor este 8 ianuarie, iar la Târgu-Jiu, 22 ianuarie. După analiza dosarelor și afișarea rezultatelor, va începe concursul propriu-zis.
La Spitalul Orășenesc „dr. Gheorghe Constantinescu”, proiectele de management se vor susține pe data de 21 ianuarie, iar termenul pentru soluționarea contestațiilor este 29 ianuarie. La Spitalul Județean Târgu-Jiu, candidații susțin proiectele în perioada 10-11 februarie, iar până pe 17 februarie vor fi soluționare contestațiile. Spitalul din Sadu este condus din anul 2012 de către ing. ec. Aurel Stolojanu. În prezent, la spitalul din Târgu-Jiu se află la conducere economistul Dumitru Vienescu. După ce a renunțat la post, fostul manager Gigel Capotă a încercat să revină pe funcție, pe calea instanței, dar a pierdut procesul.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here