Două accidente, în câteva minute

434

politieDouă evenimente rutiere în doar 10 minute. De asta au avut parte luni poliţiştii rutieri gorjeni. Accidentele au avut loc pe raza localităţilor Bengeşti-Ciocadia şi Mătăsari, ambele soldându-se cu rănirea pasagerilor.

Primul eveniment rutier a avut loc la intersecţia drumului de la Săcelu cu Câmpu Mare, pe raza comunei Bengeşti-Ciocadia. Oamenii legii au fost anunţaţi chiar de către una dintre persoanele implicate în accident, Ion P., de 39 de ani. “Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că N. Gheorghe, de 35 ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 661 din direcţia Săcelu, la intersecţia cu DN 67, din punctul Câmpu Mare, a pătruns fără să se asigure în intersecţie şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de către P. Ion”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea unui bărbat în vârstă de 54 de ani, care era pasager în autoturismul condus de Ion P. Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, însă niciunul dintre ei nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Încă o victimă

Zece minute mai târziu, şi poliţiştii mătăsăreni erau anunţaţi despre producerea unui accident rutier, pe raza localităţii Bolboşi. Ajungând la faţa locului, oamenii legii au stabilit faptul că unul dintre şoferii maşinilor implicate nu a acordat prioritate, autoturismele intrând în coliziune. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, cu ocazia efectuării cercetărilor, a stabilit că, U. Ion, de 25 ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673 A, la intersecţia cu DJ 673, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de către G.A. Larisa, de 19 ani, din judeţul Gorj şi a intrat în coliziune laterală cu acesta”, a declarat ofiţerul de presă al IPJ Gorj. Din acest eveniment rutier a rezultat o victimă, Elisabeta D., de 81 de ani, care era pasageră în autoturismul condus de şoferiţă. Bătrâna a fost rănită uşor, fiind transportată la Spitalul Turceni pentru investigaţii medicale.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here