Două accidente în câteva minute, la marginea oraşului

489
Două accidente s-au produs ieri dimineaţă la Târgu Jiu la o distanţă de câteva sute de metri între ele, pe bulevardul Victoria, după ce, cu câteva ore înainte, la Drăgoieni şi-a pierdut viaţa un tânăr de 20 de ani.

Acesta a circulat cu viteză prea mare, a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi s-a oprit într-un arbore. În primul accident de ieri dimineaţă, şoferul a dislocat un stâlp metalic de la reţeaua electrică, fără a răni pe cineva. Maşina lui, o Toyota cu două locuri, s-a ales cu motorul făcut praf, dar şoferul nu a păţit nimic. El afirmă că altcineva l-ar fi lovit şi l-ar fi direcţionat spre stâlpul pus la pământ, însă martori oculari afirmă că tânărul circula cu viteză mare.

Un alt accident s-a produs câteva minute mai târziu, o fetiţă de 11 ani fiind lovită pe trecerea de pietoni de la sensul giratoriu de pe bulevardul Victoria. Minora nu a suferit răni grave, fiind transportată la spital de către o ambulanţă. Şoferul maşinii este prietenul Nicoletei Popescu, fosta şefă de cabinet a lui Victor Banţa, aflată şi ea în autoturism alături de fratele ei. Cei trei au spus că nu aveau viteză, dar nu au avut vizibilitate din cauza unei dubiţe parcate chiar în apropierea trecerii de pietoni.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here