Donație importantă pentru spitalul din Târgu-Jiu

2162

Companii importante din sectorul energetic sprijină lupta împotriva combaterii noului coronavirus. Mai multe spitale din țară au primit sponsorizări din partea Electrica, Nuclearelectrica, Hidroelectrica sau Romgaz. Pe listă se regăsește și spitalul din Târgu-Jiu, care a beneficiat de o donație substanțială de 1,5 milioane de lei.

„Solidaritate în vremuri de criză! Aș vrea să le mulțumesc celor de la Electrica, Nuclearelectrica, Hidroelectrica, Romgaz, care au donat sume importante de bani pentru dotarea spitalelor cu echipamente medicale, necesare în această perioadă pentru a-i proteja pe cei din linia întâi în această bătălie cu inamicul nevăzut. Îndemn toate companiile care au posibilitatea financiară să facă donații, pentru a fi parte la acest efort comun de a da dovadă de solidaritate în această perioadă de criză”, a anunțat ministrul Economiei, Virgil Popescu.
Un mesaj a transmis și deputatul PNL de Gorj, Dan Vîlceanu. „În această perioadă, pe lângă eforturile Guvernului, a existat susținere din partea mediului privat, ONG-uri ori oameni simpli care au ajutat cu ce au putut. Nuclearelectrica a sponsorizat Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu cu 1,5 milioane de lei. Banii vor fi folosiți pentru asigurarea echipamentelor de care medicii au nevoie în lupta cu COVID-19. Mulțumim companiei, dar și ministrului Economiei Virgil Popescu pentru sprijin. Este un gest pe care companiile care au înregistrat profituri mari îl fac pentru a ajuta spitale care se prezintă mai puțin bine din punct de vedere al dotărilor și al modului cum au fost administrate până acum”, a precizat Vîlceanu.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here