Donație de măști și combinezoane la Spitalul Județean Târgu-Jiu

1209

Un transport cu produse în valoare de peste 65.000 de lei a ajuns, ieri, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Este vorba de 20.000 de măști simple, 500 de măști KN95, 300 de ochelari de protecție și 100 de combinezoane.
„Aceste lucruri au fost posibile cu ajutorul oamenilor minunați de la Asociația Dăruiește Viața spre care membri ai USR Gorj au donat. Echipa fantastică de la Dăruiește Viața a avut grijă de fiecare cent, iar prin logistica voluntară și profesionistă, transportul cu toate materialele ajunge astăzi la Târgu-Jiu”, a anunțat, luni, USR Gorj. Trebuie spus că USR Gorj a cerut, pe 27 martie, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, necesarul de materiale pentru ca personalul medical să își poată continua activitatea în condiții sigure.
„De curiozitate, m-am uitat pe prețurile de achiziție ale spitalului. Pentru aceeași mască simplă, Dăruiește Viața a achitat 2.2 RON, iar S.J.U. Târgu-Jiu 4.74 RON”, a anunțat Radu Miruță, președintele USR Gorj.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Ce rost are pomenirea partidelor politice, în acțiuni de întrajutorare, de donație?! Nu ne indreptam/schimbam atitudinea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here