Donaţia unor copii pentru “Cuminţenia Pământului”, apreciată de oficiali

169

Ministrul Culturii, Corina Șuteu, spune că gestul unui grup de copii și tineri din Neamț de a contribui la campania națională de subscripție publică pentru “Cumințenia Pământului” este unul de implicare și de solidaritate. “Am vizitat ieri ‘Cumințenia Pământului’ la Palatul BNR cu un grup de copii și tineri din Neamț. Am fost, apoi, împreună la Palatul Victoria. Le-am mulțumit pentru inițiativa de a contribui la campania națională de subscripție publică pentru ‘Cumințenia Pământului’. Gestul lor este unul de implicare, de solidaritate, în fond, lucrul cel mai valoros despre care vorbește și campania din jurul lui Brâncuși”,a scris astăzi pe Facebook Corina Şuteu.

Şi premierul Dacian Cioloş a scris joi un mesaj pe contul său de Facebook referitor la donația acestor copii și tineri pentru “Cumințenia Pământului”: “Am vorbit cu un grup de copii și tineri din Neamț despre implicarea voluntară, grija față de semeni și solidaritate, valori la care noi, românii, am rezonat dintotdeauna. Am vrut să le mulțumesc personal pentru inițiativa de a dona în beneficiul operei lui Brâncuși, ‘Cumințenia Pământului’, să le strâng mâna și să le spun că, indiferent care sunt planurile lor de viitor, să aibă curaj și încredere în forțele proprii. M-a emoționat și mesajul scris pe tabloul ce mi l-au oferit: ‘Cumințenia Pământului suntem noi’. Am înțeles că spiritul liber, creativitatea și determinarea sunt atributele generației lor. Gestul pe care l-au făcut este o adevărată inspirație pentru noi toți”.

1 COMENTARIU

  1. Ce tupeu ! Guvernantii romani ,ar trebui sa explice copiilor cum le-a fost jefuita si vanduta tara,cum au disparut din averea publica peste o mie de miliarde de miliarde de dolari.La fel o sa dispara si aceasta opera de arta,care va fi privatizata de un virtual guvern de lacuste si omizi paroase ,pe un leu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here