Doliu și lacrimi: Regretatul ginecolog Viorică Tabacu a trecut la cele veșnice

11147

Lacrimi și durere pentru familia medicului ginecolog Viorică Tabacu! Acesta a trecut în neființă ieri, la vârsta de 65 de ani, în urma unor probleme de sănătate. Familia, prietenii și colectivul Secției Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu deplâng decesul doctorului Tabacu, care, din păcate, nu a apucat să se bucure prea mult de perioada de pensie, acesta retrăgându-se din activitate chiar la începutul acestui an, mai precis pe 9 ianuarie.
Viorică Tabacu s-a născut la 9 ianuarie 1954, în comuna Vârvoru de Jos din județul Dolj, a absolvit Facultatea de Medicină din Craiova, urmându-și și rezidențiatul tot la Craiova.
În anii tinereții, dr. Tabacu a lucrat inițial ca medic de familie, ulterior începându-și activitatea ca medic specialist în cadrul Secției de Ginecologie de la unitatea spitalicească din Baia de Aramă.
În perioada 1994-1997, Viorică Tabacu a fost medic ginecolog la Spitalul Târgu-Cărbunești, iar din anul 1997 și până în ianuarie 2019 a lucrat în cadrul SJU Târgu-Jiu, secția Obstetrică-Ginecologie.
De abilitățile, indicațiile și cunoștințele doctorului ginecolog Viorică Tabacu au beneficiat mii de paciente. Totodată, o mulțime de bebeluși au văzut lumina zilei datorită medicului Tabacu, aducând astfel lacrimi de bucurie pe chipurile mămicilor. În viața de zi cu zi, doctorul Viorică Tabacu a fost un soț, un tată și un bunic iubit și respectat.
Împreună cu soția sa, cei doi au avut o singură fiică, Corina, de profesie medic neurolog, ce în urmă cu circa doi ani și jumătate a adus pe lume nepoțelul mult așteptat, ce a primit la naștere numele de Ștefan.
Trupul lui Viorică Tabacu a fost depus la Capela Șișești, cartierul Vădeni din Târgu-Jiu, înhumarea urmând a avea loc vineri, ora 13,00, la Cimitirul Șișești.
Condoleanțe familiei îndoliate și drum lin spre eternitate, domnule doctor!
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here