Doliu în învățământul gorjean

5038

Fostul director al Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Grigore Vlădoiu, un apreciat profesor de matematică, s-a stins din viață.

„Din 10 iunie 2024, învățământul gorjean este în doliu, deoarece a pierdut la începutul verii pe reputatul profesor de matematică, Grigore Vlădoiu, care și-a dedicat viața cu pasiune și responsabilitatea profesiei alese.

A fost un om deosebit, un profesor excepțional și directorul Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncuși’’, care a știut să încurajeze și să promoveze întotdeauna valorile, făcând astfel ca școala unde a profesat să dea elevi foarte bine pregătiți și să ocupe locuri de seamă pe plan local, național și internațional.

A luminat mintea și sufletele tuturor elevilor doritori să învețe matematica, ajutându-i, prin dăruire și sfaturi înțelepte, să-și împlinească visurile, rămânând pentru ei un model în viață.

Acum, pentru profesorul și omul Grigore Vlădoiu, călătoria pe scena vieții s-a oprit și a început cea spre stele, în eternitate.

Îi dorim ca Dumnezeu să-i odihnească veșnicia în liniște și lumină!”, este mesajul transmis de colectivul Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncuși” Târgu Jiu și foștii colegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here