Doi urmăriți la nivel național s-au prezentat la Poliție

649

Având în vedere plecarea voluntară de la domiciliu, la data de 27 iulie a.c., a numitului Vâlceanu Sabin, 81 ani, din municipiul Târgu Jiu, ieri, 5 august a.c., acesta s-a prezentat la sediul poliției declarând că, în perioada cât a fost plecat de la domiciliu, s-a aflat la locuința unui prieten, din comuna Bengești Ciocadia. Bărbatul a mai declarat că va locui în continuare la prietenul său, întrucât nu se înțelege cu fiul său și nu dorește să mai fie căutat de acesta.

Totodată, având în vedere plecarea voluntară de la domiciliu, la data de 1 august a.c., a numitului Alboiu Iulian-Sorin, 50 ani, din municipiul Târgu Jiu, ieri, acesta s-a prezentat la sediul poliției, declarând că, în perioada cât a fost plecat de la domiciliu, s-a deplasat în localitatea Vatra Dornei, județul Suceava.

Cei doi bărbați au menționat că, pe perioada plecării de la domiciliu, nu au fost victime ale vreunei infracțiuni și nici nu au săvârșit vreo infracțiune. Polițiștii au revocat urmărirea la nivel național, a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here