Doi septuagenari, victime în accident de circulaţie

140

accident campu mareGrav accident de circulaţie la Câmpu Mare. Un bărbat de 72 de ani, în timp ce conducea maşina personală, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare conduse de un bărbat de 31 de ani şi a intrat în coliziune cu aceasta. Septuagenarul şi soţia s-a, pasager în maşină, care au suferit leziuni corporale au fost transportaţi la spital.

În seara zilei de vineri, în jurul orelor 18:30, poliţiştii Postului de Poliţie Bengeşti-Ciocadia au fost anunţaţi despre faptul că pe raza localităţii Câmpu Mare, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. O echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Novaci şi Postului de Poliţie Bengeşti-Ciocadia s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat de 72 ani, din oraşul Ţicleni, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 661, la intersecţia cu DN 67, nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei condusă regulamentar de către un bărbat de 31 ani, din comuna Baia de Fier, intrând în coliziune cu aceasta. Urmare a accidentului, septuagenarul şi soţia acestuia, în vârstă de 69 ani, ocupantă a locului din dreapta-faţă, au suferit leziuni corporale fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Gorj. Conducătorul autoutilitarei nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here