Doi judecători gorjeni, la pensie

216

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretele de pensionare pentru doi judecători gorjeni: Mariana Grama și Teofil Boncu. La Tribunalul Gorj, din cele 51 de posturi prevăzute în schemă sunt ocupate 47.

Magistratul Teofil Boncu dorește să iasă la pensie de pe data de 1 august. Mariana Grama este judecător la Tribunalul Gorj din anul 1996, începând activitatea în 1988, la Judecătoria Deta, iar Teofil Boncu lucrează la Tribunalul Gorj din data de 1 decembrie 2003.

Plenul CSM a hotărât totodată numirea în funcţia de judecător stagiar a absolvenţilor Institutului Naţional al Magistraturii, promoţia 2016, începând cu data de 15 iulie 2016. La Judecătoria Târgu-Jiu a fost numit Adrian Ovidiu-Ciocoiu, la Judecătoria Târgu-Cărbunești- Corina Teodora Dobre, la Novaci- Andrada Albescu, iar la Judecătoria Motru- Andreea Roxana Mihai. Organizarea concursului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, va avea loc în perioada 5 iulie – 25 octombrie, în acest an. Au fost scoase la concurs 200 de locuri, din care 130 pentru judecători şi 70 pentru procurori. Taxa de înscriere la concurs este de 450 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here