Doi gorjeni, pe lista lui Vanghelie. Un fost deputat şi o organizatoare de evenimente!

1377

Doi gorjeni se află pe listele partidului condus din umbră de Marian Vanghelie, fostul primar PSD al Sectorului 5 din Bucureşti, pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Este vorba de fostul deputat PP-DD Răzvan Rotaru şi de o tânără de 28 de ani, din Târgu-Jiu, plecată de câţiva ani în Capitală. „Nu au făcut politică până acum”, susţine PSDI, cu toate că deputatul Rotaru a rămas în memoria publică graţie traseismului politic pe care l-a practicat intens.

Partidul Social Democrat Independent a depus o listă completă de candidaţi pentru Parlamentul European, partidul lui Vanghelie mizând pe confuzia pe care ar putea-o crea alegătorilor prin imitarea siglei şi a acronimului PSD. „Partidul Social Democrat Independent prezintă o listă de candidați formată numai din tânăra generație a României, care nu au făcut politică până acum. Candidații PSDI au pregătirea profesională și experiență de conducere, ei reprezentând diverse domenii de activitate din cadrul societății românești. Acești candidați propuși de către PSDI reprezintă valorile muncii cinstite, pregătirii intelectuale solide și sinceritatea politică”, anunţa PSDI, la depunerea listei de candidaţi pentru euroalegeri.
Realitatea este cu totul alta, cel puţin în privinţa unui candidat din Gorj. Vorbim despre fostul deputat Răzvan Rotaru, care a schimbat mai toate partidele într-un mandat de parlamentar. El se regăseşte acum pe locul 9, pe listele PSDI.

„Aceste intervenţii nu îmi afectează creierul”
Tot pe „lista lui Vanghelie” mai găsim o tânără din Gorj. Este vorba de Bianca Maria Berchez, care s-a mutat în urmă cu mai mulţi ani în Capitală, unde a studiat Filosofia la Universitatea din Bucureşti şi a cochetat cu Şcoala de televiziune şi film „Tudor Vornicu”. Tânăra de 28 de ani a pus bazele unei agenţii specializate în organizare de evenimente şi relaţii publice şi comunicare.
Bianca se află pe locul 29 pe lista PSDI, iar partenera sa de la firmă, Dalia Ciubucă, 32 ani, se regăseşte pe locul 34.
Cele două tinere sunt apreciate pe paginile de socializare pentru calităţile fizice. Pentru că au apărut multe critici în spaţiul public, prietena Biancăi recunoaşte că a apelat la unele operaţii de înfrumuseţare, însă acestea nu are nicio legătură cu inteligenţa unei persoane. „Credeţi-mă că aceste intervenţii s-au făcut la exterior, nu îmi afectează deloc creierul, Slavă Domnului”.
Partidul lui Vanghelie nu are şanse să treacă pragul electoral, fiind puţin cunoscut în rândurile alegătorilor.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here