Doi gorjeni, dispăruţi de acasă

388
deaconu stDoi gorjeni au dispărut de acasă în ultima săptămână şi nu s-au mai întors nici până acum. Disperate, rudele acestora au apelat la poliţie pentru a-i găsi. Este vorba despre un minor de 16 ani şi un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Un minor în vârstă de 16 ani a plecat în urmă cu mai multe zile de acasă şi nu a mai revenit. Din spusele rudelor, băiatul a plecat voluntar în seara zilei de 17 februarie şi nu s-a mai întors nici până în prezent. Gheorghe Deaconu, tatăl copilului a fost cel care a anunţat poliţia despre dispariţia fiului. Acesta are o înălţime de 1,82 m, constituţie atletică, aproximativ 76 kg, păr şaten şi ochi căprui. Din spusele membrilor familiei, la data plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu pantaloni blue-jeans de culoare albastră, o geacă din fâş de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare închisă.
daniel NistorDispărut de o săptămână
Minorul nu este singurul gorjean care a dispărut în aceste zile de acasă. Şi un târgujian a anunţat poliţia despre faptul că fratele său, de 39 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, a plecat de acasă încă de pe 15 februarie şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. “Luni, 22.02.2010, Dorinel N., din municipiul Târgu-Jiu, a sesizat Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti despre faptul că fratele său, Nistor Daniel, de 39 ani, din localitate, sat Creţeşti, a plecat de la domiciliu în seara zilei de 15.02.2010, iar până în prezent nu a mai revenit”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului se Poliţie Judeţean Gorj. Semnalmentele acestuia sunt: înălţime 1,80-1,85 m, greutate aproximativ 100 kg, ten deschis, ochi verzi, păr şaten cu calviţie frontală. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, o geacă de culoare albastră, fiind încălţat cu ghete de culoare neagră.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here