Doi candidați la concursul pentru șefia Postului de Poliție Comunală Ciuperceni

1475

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs pentru nouă funcții de șef de post în comunele: Săulești, Văgiulești, Slivilești, Ciuperceni, Logrești, Stoina, Berlești, Albeni și Aninoasa. Înscrierile s-au încheiat deja pentru interviul care va fi susținut pentru șefia Postului de Poliție Comunală Ciuperceni, unde doi candidați și-au depus dosarul.
În prezent, șef este, prin împuternicire, agentul de Poliție Nicolae Mihăescu.,,Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj organizează concurs pentru ocuparea, cu recrutarea din sursă internă, a funcţiei de șef post la Postul de Poliție Comunală Ciuperceni. Examenul va avea loc la sediul IPJ Gorj, la data de 13 noiembrie 2019, orele 12.00, iar proba de concurs va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video. Interviul pe subiecte profesionale are drept scop aprecierea cunoştinţelor profesionale, precum şi a aptitudinilor, abilităţilor, atitudinilor şi motivaţiilor relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor postului, în acord cu tematica şi bibliografia de concurs.
Aprecierea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
În situaţia în care, la concursul pentru ocuparea unui post de conducere vacant, mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.Poliţistul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare. Eventualele contestaţii se depun în 24 de ore după afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane şi se soluţionează de către comisia constituită în acest scop. Candidaţii pot contesta numai notele la propriul interviu. Nota acordată după soluţionarea contestaţiei la interviul structurat pe subiecte profesionale este definitivă”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj. Testarea psihologică a candidaţilor se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, din Bucureşti, la o dată care va fi comunicată în timp util candidaţilor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here