Dispensar reabilitat la Padeș

474

Dispensarul medical din satul Călugăreni al comunei Padeș va fi reabilitat printr-un proiect finanțat în a doua etapă a Programului Național de Dezvoltare Rurală. Primarul Antonie Serafim spune că, în urmă cu patru zile, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea dispensarului medical. Executantul lucrării este SC CATAMOTZ CONS S.R.L. Durata lucrării este de 9 luni, iar valoarea contractului este de 365 mii lei.
Dispensarul medical a fost construit în anul 1976 și necesită ample lucrări de reparații pentru a asigura confortul și siguranța pacienților. Tot aici își desfășoară activitatea și câțiva medici de familie.
„În cadrul acestui proiect se vor executa lucrări de finisaje la interior, zugrăveli și pardoseli, la cabinetele medicale existente, o sală de tratament, o sală de sterilizare, două spații de arhivă, o magazie și două grupuri sanitare. Se va executa și o construcție independentă, cu funcțiunea de farmacie, amplasată lângă clădirea existentă. După execuția lucrărilor, dispensarul medical va beneficia de toate dotările necesare funcționării la standardele europene”, a dat asigurări primarul Antonie Serafim.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here