DISPARIȚIE MISTERIOASĂ LA TÂRGU-JIU: I-a spus soțului că merge la toaleta publică și nu s-a mai întors

428

Un bărbat de 34 de ani , din comuna Negomir, a  cerut ajutorul polițiștilor, vineri, sesizând faptul că, ”în timp ce se afla pe Aleea Digului din municipiu, soția sa, Camelia Maria Nedelcu, în vârstă de 25 de ani, a plecat în mod voluntar din Piața Centrală, spunându-i că merge la o toaletă publică şi până în prezent nu a mai revenit”. ”Femeia nu este cunoscută cu afecțiuni psihice sau cu plecări repetate. Nedelcu Camelia Maria a fost pusă în urmărire la nivel național”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

 

Soțul tinerei de 25 de ani se află în concediu de paternitate. Cei doi au un băiețel de doi ani, care se afla în autoturism cu bunica, în momentul dispariției mamei sale. Cei trei plănuiseră să meargă, în aceeași zi, cu copilul la spitalul din Rovinari, pentru un control ORL. Apropiații spun că nu este prima dată când femeia pleacă de acasă. Aceasta ar fi locuit, câteva luni, la un vecin de aproximativ 50 de ani.

Cei care pot oferi informații despre Camelia Nedelcu sunt sfătuiți să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here