Directori schimbați în școlile din Gorj

345

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Gorj a anunțat care sunt unitățile de învățământ care vor începe anul școlar cu o nouă conducere. Două dintre acestea sunt din Târgu-Jiu, iar restul din Motru, Rovinari și Bîlteni.

La conducerea Colegiului Național ”Spiru Haret” din Târgu-Jiu, unde funcția de director a rămas liberă după ce Gheorghe Gorun a decis să se pensioneze, a fost numită Carmen Cosmulescu, care îi va avea ca adjuncți pe Luminița Dima și Alina Ciobotea. O altă unitate de învățământ din Târgu-Jiu care va începe anul școlar cu o conducere nouă este Colegiul Tehnic ”Gheorghe Magheru”. Marius Buzerea, cel care a ocupat această funcție până în prezent, a cerut să nu mai fie detașat ca director, iar în locul acestuia a fost numită Simona Pătrășcoiu, fost adjunct al unității de învățământ. La Colegiul Tehnic Motru, Niculina Chițulescu a fost înlocuită în funcția de director cu Corina Georgescu, iar la Liceul Tehnologic Bîlteni conducerea este asigurată de Constantin Deaconescu.
O altă schimbare a intervenit și la nivelul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Rovinari, unde fostul director, Romeo Prunescu, a fost detașat în funcția de inspector școlar resurse umane/informatică. În locul acestuia a fost numit director Vasile Pecingină, care a ocupat până în prezent funcția de director adjunct. Toți directorii sunt detașați în funcție doar până la organizarea unui concurs în acest sens, care ar urma să se desfășoare nu mai târziu de sfârșitul anului școlar. Acesta ar putea să se desfășoare chiar și înainte de sfârșitul acestui an.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here