Directoarea Ghimiş şi comisarul-şef Pupăzan au semnat condica la PDL

265

ghimis doarmeDeşi s-a codit tot timpul să recunoască faptul că este membră de partid, Rodica Ghimiş, directoarea Casei de Pensii Gorj, a trecut cu tot cu bagaje în barca PDL. Este, de altfel, un activ membru de partid şi participă cu drag la toate şedinţele, inclusiv la cea care a avut loc ieri la Muzeul Judeţean “Al. Ştefulescu”.

Alături de Ghimiş a făcut acelaşi pas decisiv la PDL, semnând cu aceiaşi mâna ca şi Ghimiş adeziunea de partid, şi Ion Pupăzan, comisarul-şef al Gărzii Financiare Gorj, prezent şi el la şedinţa PDL, evident, tot în calitatea de membru.

Şefii de la deconcentrate susţinuţi pe funcţii de PDL sunt ghimismembrii cu adeziuni la acest partid. Pentru a-şi menţine funcţia au făcut pasul spre “portocalii” chiar şi directorii care mai că se loveau cu pumnul în piept că sunt independenţi. Este cazul şi al Rodicăi Ghimiş, menţinută pe funcţie de toate partidele, pe motivul că “noi promovăm profesionişti”. Şefii PDL au preferat însă să nu fie ipocriţi şi să sprijine pe cei cu adeziune la partid. Astfel, de dragul funcţiei, şefi ca Rodica Ghimiş şi Ion Pupăzan, au trecut la PDL. Pupăzan mult mai motivat după ce a văzut că Florin Ninu a fost pus în locul său pentru simplul motiv că avea un carnet de partid, nu are nevoie de prea multe explicaţii. Rodica Gimiş însă, probabil, că îi este foarte greu să se despartă de funcţia pe care a deţinut-o ani de zile şi de numeroasele rubedenii pe care le-a promovat în instituţie pe timpul când s-a aflat la cârma acesteia.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here