Direcția Economică a CEO, în fierbere, după ce o nouă angajată a fost urcată la nivelul unu! Plus salarial de 2000 de lei

6588

Gorjeanul a publicat, la finalul săptămânii trecute, informația potrivit căreia la ultima ședință de Directorat a CE Oltenia, la 27 de salariați, angajați în companie la finalul anului trecut, li s-a aprobat promovarea în funcție. Printre fericiții din lista de 27 se află și economista Mădălina Pană, care a promovat mari discuții în Direcția Economică a CEO, unde urmează a fi promovată. Mai exact, Pană, soția unui fericit câștigător la Loto din Târgu-Jiu, ar urma să treacă de la Direcția Servicii Suport, condusă de Doru Iacob, la Direcția Economică, în fruntea căruia se află Adelina Popescu, într-o perioadă în care oficialii companiei au interzis, teoretic, promovările pe motivul unor economii.

Directorul Iacob a luat-o, încă din septembrie, sub aripa sa pe Mădălina Pană, fostă angajată la o companie de telefonie mobilă, imediat după ce soțul acesteia a câștigat o sumă importantă la Loto. În concluzie, Pană nu ducea lipsă nici de bani, nici de job, dar, cu toate acestea, o companie care se laudă că își reduce personalul TESA, a acceptat-o în rândurile angajaților de la birouri. De altfel, Pană a avut grijă, spun surse din companie, să le arate noilor colegi că ea conduce un bolid italian, pe care și l-a parcat în apropierea sediului executiv al CEO, ca să moară lumea de necaz. În interiorul CEO se vorbește cum că noua salariată este de fapt angajată “de loterie” și, nu în baza necesităților reale ale companiei de stat din Târgu-Jiu. Pentru a da și mai mult apă la moară comentatorilor din CEO, Iacob a plasat salariata norocoasă în Departamentul Tehnic Sinteze Costuri, condus de Constantin Rogobete, în care munca este fudulie, spun angajați din sediul executiv și lideri de sindicat.

De la patru până la unu…
Sătulă de analize și sintezele impuse de șeful Rogobete, Pană urmează să-și ia zborul spre Direcția Economică, condusă de Popescu în care se taie cam în aceeași manieră frunza la câini. Mutarea implică și un câștig financiar serios, deoarece transferul de la un departament la altul chiar asta urmărește, eludarea regulii interne, potrivit căreia nu se mai fac deocamdată promovări în companie, pentru că dă rău la mineri. Primăvara o găsește pe proaspăt salariata Pană cu un plus de 2000 de lei la leafă, un economist de nivel maxim fiind plătit acum în CEO cu peste 6300 de lei brut, lunar.
ANAMARIA STOICA

2 COMENTARII

  1. Sa se verifice daca toti economistii CEO au nivelul 1 de salarizare (de la sediul central si cariere). Daca nu sa se spuna motivele reale ale acestei situatii ( a cui pila este, cine i-o trage etc).

  2. Verificati va rog si amanta lui Pitaroiu…tot 45 are clasa si in acel birou mai e cineva care a fost angajată direct pe clasa 45 ..iar oameni care lucrează de peste 20 de ani au nivlelul3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here