Din scandal în scandal

394
Nervii gorjenilor par să fie din ce în ce mai slabi în ultima perioadă, scandalurile izbucnite din nimic fiind la ordinea zilei. Astfel, prietenii şi cunoscuţii au ajuns să se certe din te miri ce şi, de ce nu, să îşi aplice şi câte o „corecţie” fizică.

Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de un prieten minor, în vârstă de 16 ani. Bogdan B., victima, din Târgu – Jiu, a povestit poliţiştilor cum că, în urma unui conflict spontan, M.B. l-a luat, pur şi simplu, la bătaie. Tânărul a fost transportat la Spitalul Târgu – Jiu pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar minorul este cercetat pentru lovire sau alte violenţe.
După ce a băut şi-a luat consăteanul la bătaie
Cei doi tineri nu sunt singurii care au avut ceva de împărţit în acest sfârşit de săptămână. Doi bărbaţi din Bibeşti s-au încăierat vineri după – amiază, după ce unul dintre ei, Ion P., de 46 de ani, consumase alcool. Acesta l-a agresat pe consăteanul său Constantin G., de 62 de ani şi, în prezent, este cercetat, ca şi minorul târgujian, pentru lovire sau alte violenţe.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here