Diktachiorul ordonă Parchetului şi CCR!

152

Numit şi „curteanul”, întrucât dă declaraţii de prin curţile lui Onaca(parlamentar PDL, ex-PRM), diktachiorul se răfuieşte cu toată lumea. Şi pârăşte la Parchetul general pe cine vor muşchii lui. Ba pe un chestor şef al Direcţiei evidenţei populaţiei din Ministerul de Interne, ba pe un secretar de stat din acelaşi minister.

Şi cum strănută-ordonă Traian Băsescu, de a doua zi persoanele sunt şi urmărite penal. Ciudată este şi erata publicată de Monitorul Oficial din 7 august, prin care un document fals al CCR neagă toată decizia Curţii Constituţionale luată cu cvorum pe 2 august. Numai că slugoiul preşedintelui suspendat, aburcat ca preşedinte al CCR – Augustin Zegrean, doar pentru că fusese un activist de partid – fostul partid stat PDL -, cetăţean, ce-i drept, cu studii juridice este în concediu, la fel ca şi alţi judecători ai CCR. Cvorumul nu exista şi un neica nimeni ce a semnat cu „bară”, adică pentru preşedintele Zegrean a trimis un act fals pe care Monitorul Oficial l-a publicat. Şi cum să nu-l publice, din moment ce tot la ordinul diktachiorului, directorul SC Monitorul Oficial SA, firmă de stat, a intrat în atenţia Parchetului general. Pentru acuze inventate de acelaşi cetăţean zgubilitic Traian Băsescu. Vreo doi judecători în robă vişinie au început să vorbească, nefiindu-le teamă de suspendatul preşedinte. Aşa, de pildă, judecătorul Tudorel Toader, om cu capul pe umeri, a declarat că: „Am solicitat preşedintelui convocarea de urgenţă a Plenului Curţii”. La fel, şi judecătorul Ion Predescu recunoaşte că „Publicarea eratei în Monitorul Oficial s-a făcut ilegal!” Pur şi simplu, CCR îşi bate joc de voturile a peste 8,5 milioane de români, dintre care 7,5 nu-l mai vor revenit la Cotroceni pe preşedintele suspendat. În aceste condiţii grave, în care singura strategie a lui Traian Băsescu este tot cea veche, aceea cu crearea haosului generalizat, e de mirare că Parchetul şi CCR, care-au luat-o razna, nu răspund în faţa nimănui. De parcă România ar fi sat fără câini. USL a depus o plângere penală împotriva CCR, acuzată de fals material în înscrisuri oficiale. Dacă la ordinul Băsescului se anchetează chestori, secretari de stat şi chiar simpli votanţi, a venit timpul să dea socoteală în faţa legii şi purtătorii robelor vişinii. În frunte cu pârâciosul la Comisia de la Veneţia, Augustin Zegrean. Cel care se dă de ceasul morţii şi când e în concediu!
Ion Predoşanu

P.S. Cu toate că Guvernul e târât de Traian Băsescu, Monica Macovei, de europarlamentarii PDL şi PPE în tot felul de scandaluri mincinoase, dar găunoase în ceea ce priveşte imaginea externă a României el îşi vede de treabă. S-a întâlnit cu delegaţia FMI, îngrijorată doar de situaţia politică. Nu şi de cea economică. Iar viceprim-ministrul Florin Georgescu a declarat că „Rectificarea bugetară a fost agreată de FMI şi prevede majorarea cu 7.4% a salariilor bugetarilor începând cu luna decembrie 2012 (Ion Predoşanu)
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here