Dian, despre lista social-democraților de la Gorj: “PSD-iștii au încercat să facă jocuri pe sub masă, dar și-au tras-o unii la alții”!

481

Liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, și-a spus părerea, joi, fără ocolișuri, despre felul în care s-a perceput, în afară, rezultatul alegerilor interne din organizația județeană a PSD, de la începutul acestei săptămâni. În opinia lui Dian, liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a vrut să facă, în CEx, ceva democratic, dar rezultatul a fost un fiasco pentru partid, lucru care se va simți la alegerile parlamentare. “Cred că social-democrații, partenerii noștri după alegeri au făcut o greșeală, deoarece PSD-ul se distruge din interior. Sunt pe un trend, dar nu știe să-l țină. Practic ei așa au fost tot timpul. În loc să rămână la scorul de 41%, creează doar un culoar PRU. Iordache se poate duce la PRU, altul pleacă la fel cu voturile PSD-ului. Și-au tras-o unii la alții”, a concluzionat senatorul ALDE.
“Domnul Cârciumaru a făcut o greșeală vrând să fie democrat. El a creat însă o dezordine în interiorul organizației și disensiuni în PSD. Cârciumaru, din exces de zel, a făcut acel vot prin care Călinoiu i-a tras-o lui Ciurel, realitatea văzută din exterior, lupii tineri i-au tras-o lui Weber, prin Văcaru, iar jocurile Cârciumaru-Călinoiu nu au mai ieșit. Pentru că ei aveau o altă schemă. Prima dată au încercat un joc cu Iordache nu a ieșit, acum au încercat să facă o listă nu le-a ieșit, deoarece Cârciumaru face un joc pe o parte și Călinoiu pe altă parte”, a mai spus Dian Popescu, care consideră că lista de candidați ai PSD, votată în CEx nu va fi și cea care va fi depusă la biroul electoral luna viitoare.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here