Dezamăgiți după remiza cu ASA

273

La finalul meciului, Cristi Săpunaru și Edi Iordănescu au vorbit despre remiza cu ASA și au declarat că nu știu cum Pandurii a ratat șansa de a câștiga.
„Nu am nicio explicație. Nu știu ce s-a întâmplat. Trebuia să ținem de minge. A fost greșeala noastră și ne cerem scuze față de toată lumea. Am fost penibili. De la 3-1 s-a terminat 3-3, deși aveam posesia. Nu găsesc nicio explicație. A fost acea lovitură liberă din care au făcut 3-2 și după a venit acel corner din care au egalat. A fost 3-1 și am pierdut două puncte. Este păcat de munca noastră și de tot ce am construit. Sunt șocat. Nu realizez ce s-a întâmplat. Am fost penibili și s-a terminat cum s-a terminat. Rar mi s-a întâmplat așa ceva”, a spus Săpunaru la DigiSport.
„Nu am arătat foarte multă inteligență și nici maturitate, probabil am crezut că la 3-1 meciul e terminat. Puteam să și pierdem. Am gestionat foarte prost anumite situații și voi discuta personal cu jucătorii. Asta arată de ce suntem o echipă incompletă și departe de o candidată la titlu. Am pierdut două puncte importante pentru noi”, a declarat tehnicianul formației gorjene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here