Descoperire uimitoare în mașina omului de afaceri din Baia de Fier, care a murit în urma unui accident 

2167

Conform unor surse, polițiștii au găsit în mașina lui Cătălin Guțu, un BMW X6, aproximativ 125.000 de euro, bani care ar fi fost predați familiei sale. Autoturismul tânărului de 33 de ani s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, în zona localităţii Bengești-Ciocadia.

„Un tânăr din Baia de Fier a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, fiind prins sub autoturism. Se afla singur în mașină. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul a fost prins sub mașină, în urma accidentului. „ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bengești în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci, un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, care au constatat că, în urma impactului o persoană de sex masculin, a rămas prinsă sub autovehicul și nu prezenta semne vitale. Bărbatul a fost scos dar, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru viața acestuia”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Cătălin Guțu, zis „Piciu”, era administratorul unei firme de transport. Acesta avea mai multe tiruri. Tânărul avea un copil și îl aștepta pe al doilea, soția sa fiind însărcinată. Tatăl lui Cătălin este profesor, iar mama a fost secretara primăriei din localitate. Tânărul avea biroul în comuna natală și locuia în Târgu-Jiu. „Un băiat de nota 10. Mergea acasă la Târgu-Jiu, locuia la Târgu-Jiu. El venea în fiecare zi aici, seara mergea acasă. Este băiatul fostei secretare de la primărie, dânsa a ieșit la pensie. Este o tragedie. Un băiat extraordinar. O familie extraordinară. E o pierdere pentru comuna noastră. Era un om activ, făcea și acte de caritate. Nu știu ce s-a întâmplat”, a spus primarul comunei Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here