Descinderi în Gorj

787

Polițiștii din Târgu-Jiu și cei din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale au efectuat, ieri dimineață, șase percheziții, două în județul Gorj și patru pe raza județului Mehedinți, la locuințele unor suspecți acuzați de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
Trei persoane, dintre care două de 29 și 35 de ani, din Drobeta Turnu Severin și una de 65 de ani, din comuna Văgiulești, au fost conduse la Poliție, pentru audieri.
,,În urma unor activități informativ-operative efectuate de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, Biroul de Ordine Publică și Biroul de Investigații Criminale, au fost continuate cercetările în cauza penală, privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, efectuând șase percheziții domiciliare, dintre care două în comuna Văgiulești, iar patru în municipiul Drobeta Turnu Severin. Cu această ocazie, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 15.500 țigarete, provenite din activități de contrabandă, precum și 63.400 de lei, 5.000 euro și 130 de lire sterline.
Totodată, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliției trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca în cauză să fie luate măsurile legale ce se impun”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj. După audieri, anchetatorii vor stabili dacă se impun măsuri preventive în timpul cercetărilor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here